COVID-19 ia cu asalt un judeţ din România, cu nouă focare active de coronavirus

Postat la 26 august 2020 510 afişări

COVID-19 ia cu asalt un judeţ din România, cu nouă focare active de coronavirus

Nouă focare de Covid-19 sunt active, miercuri, în judeţul Prahova, cu un total de 218 persoane infectate.

Cele mai multe focare active sunt înregistrate în centre medico-sociale.

„Conform DSP Prahova, în prezent, 9 focare sunt declarate active, cu un total de 218 persoane. Trei sunt la agenţi economici, unul în cadrul unui department al unei instituţii publice, patru la centre medico-sociale destinate îngrijirii persoanelor adulte (două dintre ele sunt în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, două sunt private) şi unul la un centru de plasament minori (în subordinea DGASPC)”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Prahova.

Potrivit acestuia, în judeţ au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 65 de noi cazuri de îmbolnăvire.

De la începutul epidemiei şi până în prezent, în Prahova, 3.899 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2, iar 134 au murit.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
active,
prahova,
infectare,
asalt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.