Cotidianul The Telegraph va cere bani pentru continutul online

Postat la 01 decembrie 2010 41 afişări

Cotidianul britanic The Daily Telegraph va introduce un sistem de plata pentru continutul online incepand cu 2011, relateaza Financial Times. The Telegraph se alatura astfel unor publicatii mari precum The Times, The Sunday Times sau chiar Financial Times, care cer bani pentru articolele postate pe site-urile lor, in conditiile in care presa se confrunta cu o scadere a vanzarilor si a volumului de publicitate atras.

Potrivit reprezentantilor Telegraph Media Group, compania care detine cotidianul, va fi introdus un model mixt de plata care le va permite accesul cititorilor si la articole gratuite.

"Decizia finala nu a fost luata inca, dar nu se va cere bani pentru toate articolele, la fel ca la The Times", a declarat o persoana apropiata situatiei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cotidian,
The Telegraph,
bani,
online
/actualitate/cotidianul-the-telegraph-va-cere-bani-pentru-continutul-online-7768893
7768893
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.