Cosmote iese cu o noua promotie: doua luni abonament gratis

Postat la 11 decembrie 2010 52 afişări

Clientii Cosmote care pana la 15 ianuarie incheie contract nou sau isi reinnoiesc abonamentul pentru un an vor beneficia de doua luni gratuite la abonamentele "Perfect pentru Tine" in valoare de 7 euro/luna sau mai mare, anunta compania.

Abonamentul "Perfect pentru Tine" este un plan tarifar standard, de 4,5 euro pe luna (fara TVA), cu 50 de minute nationale si internationale, respectiv 500 de minute si 500 de SMS-uri in retea. La acest plan standard, utilizatorii pot adauga extraoptiuni care includ minute nationale si internationale suplimentare, minute si SMS-uri suplimentare in retea si extraoptiunea "Web'n'walk pentru tine", care costa 2,01 euro/luna (fara TVA) si permite acces nelimitat la internet. In functie de valoarea totala a abonamentului astfel configurat, abonatii beneficiaza si de anumite oferte la achizitionarea de telefoane mobile.

In perioada 10 decembrie - 15 ianuarie, cei care au adaugat si extraoptiunea "Web'n'walk pentru Tine" si au cumparat un telefon Nokia 5228 beneficiaza si de doua luni gratuite pentru extraoptiunea respectiva.

De asemenea, clientii care decid sa se aboneze pentru o perioada de doi ani vor primi in primul an de abonament bonusuri intre 30 si 1.000 de minute nationale si internationale si pana la 1.500 de minute si SMS-uri in retea, in functie de planul tarifar ales.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cosmote-iese-cu-o-noua-promotie-doua-luni-abonament-gratis-7804142
7804142
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.