Coreea de Nord ameninţă Coreea de Sud cu represalii dacă va aprinde luminile de Crăciun la frontieră

Postat la 12 decembrie 2011 49 afişări

Regimul stalinist nord-coreean a avertizat Coreea de Sud că vor exista "consecinţe neprevăzute" dacă va fi aprinsă instalaţia de lumini pe un turn în formă de brad de Crăciun instalat la frontiera dintre cele două state.

Potrivit site-ului nord-coreean Uriminjokkiri, Phenianul va considera drept o formă de "război psihologic" aprinderea luminilor de Crăciun la frontieră, informează BBC News online. Seulul suspendase din 2003 ceremonia de aprindere a luminilor de Crăciun, din cauza relaţiilor tensionate cu Phenianul. Cu toate acestea, luminile de Crăciun au fost reaprinse anul trecut, deşi relaţiile bilaterale sunt în continuare încordate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/coreea-de-nord-ameninta-coreea-de-sud-cu-represalii-daca-va-aprinde-luminile-de-craciun-la-frontiera-9051789
9051789
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.