Cora anunta deschiderea celui de-al saptelea hipermarket

Autor: Ioana Mihai Postat la 18 aprilie 2011 57 afişări

Reteaua de magazine Cora a inchiriat un spatiu de 7.700 de mp in centrul comercial City Park din Constanta, planuind sa deschida un hipermarket in urmatoarele doua luni. Cora va angaja aproximativ 280 de persoane in noul magazin. Colliers International a intermediat tranzactia de inchiriere.

City Park Mall este plasat in centrul orasului. Proiectul ofera 30.000 mp inchiriabili, 1.000 de locuri de parcare si gazduieste 120 de magazine pe doua niveluri. Branduri internationale precum Zara, Bershka, Stradivarius, Mango, LC Waikiki, Debenhams, Miss Sixty, Douglas, Peacocks, Orsay, Columbia Sportswear atrag o medie zilnica de 20.000 de vizitatori in timpul saptamanii si peste 25.000 de vizitatori pe zi in week-end-uri.

City Park are in vedere extinderea proiectului in urmatorii doi ani, pe fondul cererii crescute venite din partea retailerilor internationali, care si-au exprimat interesul de a se alatura centrului comercial. Extinderea va aduce spatiu suplimentar de retail de aproximativ 15.000 mp. "Suntem foarte incantati de acest parteneriat cu Cora si credem ca centrul comercial isi va consolida si mai mult pozitia pe piata", afirma Nimrod Ben Ami, CEO Neocity Romania.

Cora Romania, parte a Grupului Louis Delhaize, are acum sase hipermarketuri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cora,
deschidere,
magazin,
hipermarket
/actualitate/cora-anunta-deschiderea-celui-de-al-saptelea-hipermarket-8167735
8167735
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.