COPLATA a intrat în vigoare. Ce sumă vor plăti pacienţii spitalelor din ţară la externare

Postat la 02 aprilie 2013 17 afişări

COPLATA la externare a intrat astăzi în vigoare. Coplata este prevăzută în Contractul cadru privind acordarea asistenţei medicale în perioada 2013-2014, valoarea acesteia urmând să fie stabilită de către fiecare spital în parte, dar nu la mai puţin de cinci lei şi nu mai mult de 10.

COPLATA a intrat în vigoare. Ce sumă vor plăti pacienţii spitalelor din ţară la externare

 Coplata, în valoare de 5 lei la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin

Pacienţii care din 1 aprilie se internează la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin vor achita la externare 5 lei, valoarea coplăţii fiind stabilită în Consiliul de Administraţie al unităţii medicale.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, Doina Borugă, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că banii vor fi achitaţi la externare de către pacienţii internaţi începând cu data de 1 aprilie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/coplata-a-intrat-in-vigoare-ce-suma-vor-plati-pacientii-spitalelor-din-tara-la-externare-10706158
10706158
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.