Copiii incep sa utilizeze retelele de socializare de la varste tot mai fragede. Tinerii romani sunt fruntasi la folosirea Hi5

Postat la 19 aprilie 2011 12 afişări

Aproximativ 63% dintre copiii romani cu varste intre 13 si 16 ani si 29% dintre cei intre 9 si 12 ani au profil pe un site de socializare, potrivit unui studiu european, care arata ca tinerii din Romania sunt fruntasi la folosirea Hi5.

Conform unui sondaj realizat pentru Comisia Europeana si publicat luni, in UE, 77% dintre copiii cu varste intre 13 si 16 ani si 38% dintre cei cu varste intre 9 si 12 ani au un profil pe un site de socializare in retea. Datele arata ca, in Romania, 63% dintre adolescentii cu varste intre 13 si 16 ani si 29 % dintre cei cu varsta intre 9 si 12 ani au profil pe un site de socializare. Un sfert dintre copiii care utilizeaza site-uri precum Facebook, Hyves, Tuenti, Nasza-Klasa SchuelerVZ, Hi5, Iwiw sau Myvip afirma insa ca profilul lor este "public", ceea ce inseamna ca poate fi vazut de oricine, iar multi dintre ei isi afiseaza adresa si/sau numarul de telefon, potrivit studiului realizat de EUKidsOnline pentru Comisia Europeana.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
hi5,
utilizatori,
preferinte,
navigare,
copii
/actualitate/copiii-incep-sa-utilizeze-retelele-de-socializare-de-la-varste-tot-mai-fragede-tinerii-romani-sunt-fruntasi-la-folosirea-hi5-8169824
8169824
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.