Controversatul Fidel Castro a murit. Momentul în care omenirea a fost la cel mai mic pas de dispariţie din cauza lui Castro

Postat la 26 noiembrie 2016 2342 afişări

Fidel Castro, fostul preşedinte al Cubei, a murit.

Controversatul Fidel Castro a murit. Momentul în care omenirea a fost la cel mai mic pas de dispariţie din cauza lui Castro

Acesta avea 90 de ani şi grave probleme de sănătate care l-au şi determinat să demisioneze din funcţia de preşedinte al Cubei în anul 2008.

Politician revoluţionar marxist-leninist, Fidel Castro a condus Cuba ca prim-ministru în perioada 1959-1976, iar apoi ca preşedinte, din 1976 până în 2008. Imediat după ce a obţinut puterea deplină în Cuba anului 1969, liderul revoluţionar cubanez Fidel Castro a avut ca obiectiv principal, şi logic până la un punct, stabilirea unei alianţe trainice între ţara sa şi Uniunea Sovietică.

Vezi aici cum omenirea a fost la cel mai mic pas de dispariţie din cauza lui Castro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
castro,
deces,
disparitie,
cauza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.