7 cele mai ieftine oraşe în care să trăieşti

Postat la 26 noiembrie 2016 1400 afişări

7 cele mai ieftine oraşe în care să trăieşti

Barcelona, Lisabona şi Atena se numără printre oraşele ieftine care pot garanta un trai decent. Dar un oraş, poate, mai puţin cunoscut al Europei ocupă primul loc în acest top.

Dacă vrei să ai mai multe oportunităţi de angajare sau pur şi simplu vrei să schimbi peisajul, viaţa ta poate lua o turnură interesantă dacă alegi să trăieşti în alt oraş. Iar o serie de mari oraşe ale Europei oferă un nivel de trai decent.

7.Barcelona (Spania). Unul dintre cele mai apreciate oraşe ale Europei atrage profesionişti şi turişti din întreaga lume, însă costurile de trai nu se ridică pe măsura salariilor.

6.Lisabona (Portugalia). Salariul mediu în Portugalia este de 15.500 de euro, însă costurile scăzute locate de viaţă arată că cel care alege Lisabona nu va rămâne fără bani.

5.Atena (Grecia). Poate că Atena e zguduită de şomaj şi de criza refugiaţilor, dar dacă găseşti un loc de muncă, oraşul este unul dintre cele mai bune în care poţi trăi.

4.Tallin (Estonia). Costurile de trai sunt incredibil de ieftine aici. Având în vedere că Tallin este capitala politică şi economică a ţării, salariile sunt în continuă creştere.

Cititi continuarea pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.