Contractul pentru cardurile europene de sănătate, atribuit companiei S&T Romania SRL, singura firmă înscrisă la licitaţie

Autor: Departamentul Social Postat la 05 septembrie 2013 75 afişări

Contractul pentru producţia şi distribuţia cardurilor europene de asigurări sociale de sănătate, în valoare de două milioane de lei fără TVA, a fost atribuit de CNAS companiei S&T Romania SRL, aceasta fiind, de altfel, singura care a înaintat o ofertă.

Contractul pentru cardurile europene de sănătate, atribuit companiei S&T Romania SRL, singura firmă înscrisă la licitaţie

Potrivit unui anunţ publicat pe site-ul guvernamental de licitaţii publice, contractul a fost atribuit în 22 august, prin negociere fără anunţ de participare.

Justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare este aceea că "ansamblul ofertelor prezentate ca răspuns la o licitaţie deschisa, la

o licitaţie restrânsă sau la un dialog competitiv a fost neconform sau inacceptabil", astfel că "au fost luate în considerare la negocieri doar ofertele care au respectat criteriile de selecţie calitativă", se menţionează în anunţ.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) mai precizează, în anunţ, că a fost primită o singură ofertă, aceasta fiind, implicit, cea a firmei declarate câştigătoare.

Contractul privind producţia şi distribuţia cardurilor europene de sănătate nu va putea fi subcontractat, se mai arată în anunţ.

S&T Romania a fost înfiinţată în 1994 ca filială a S&T System Integration & Technology Distribution AG - Austria. Compania oferă o gamă variată de servicii de consultanţă IT, dezvoltă şi implementează soluţii personalizate şi le asigură clienţilor asistenţă non-stop, potrivit site-ului companiei.

Printre partenerii S&T se numără HP, IBM, Cisco, Oracle, Lenovo şi Microsoft.

Comisia Europeană preciza, în iulie, că peste 190 de milioane de persoane deţin un card european de asigurări sociale de sănătate care le permite să obţină îngrijiri medicale de urgenţă când călătoresc în Uniunea Europeană, Elveţia, Liechtenstein, Norvegia şi Islanda, 109.210 fiind români.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CARDURI SĂNĂTATE,
CONTRACT,
/actualitate/contractul-pentru-cardurile-europene-de-sanatate-atribuit-companiei-s-t-romania-srl-singura-firma-inscrisa-la-licitatie-11296348
11296348
comments powered by Disqus

ALEPH STORY: Dezvoltatorii vor lua în vizor hotelurile vechi pentru a le demola şi pentru a dezvolta hoteluri şi blocuri noi. O discuţie cu Dana Ciriperu, Ziarul Financiar şi Dan Pavel, editor-prezentator ŞTIU

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.