Contractul lui Jay Leno ca prezentator al "The Tonight Show", prelungit şi după anul 2014

Postat la 07 ianuarie 2013 46 afişări

Contractul lui Jay Leno, prezentatorul emisiunii "The Tonight Show", difuzată de televiziunea americană NBC, a fost prelungit dincolo de anul 2014, au anunţat mai mulţi participanţi la conferinţa anuală organizată de Television Critics Association.

Mai mulţi participanţi la această conferinţă l-au citat duminică pe Bob Greenblatt, directorul NBC Entertainment, potrivit huffingtonpost.com.

Primul care a dezvăluit această informaţie a fost criticul de televiziune Jim Halterman, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter.

"Contractul lui Jay Leno tocmai a fost prelungit. Nu există discuţii serioase despre vreun plan de succesiune atunci când el se va retrage", a spus Halterman.

Nu se ştie încă pentru ce perioadă a fost prelungit contractul lui Jay Leno.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Contract,
"The Tonight Show",
Jay Leno
/actualitate/contractul-lui-jay-leno-ca-prezentator-al-the-tonight-show-prelungit-si-dupa-anul-2014-10435738
10435738
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.