Contractele TVR privind difuzarea de competiţii sportive, analizate de un grup de lucru al SRTv

Autor: Madalina Cerban Postat la 13 mai 2015 61 afişări

Un grup de lucru al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) va analiza şi evalua toate contractele de achiziţie de licenţe sportive încheiate de TVR şi aflate în derulare, potrivit unei hotărâri recente a Consiliului de Administraţie al Televiziunii Române.

Din acest grup de lucru fac parte: Emil Hossu Longin, Dragoş Bocanaciu, Constantin Şerbu, Camelia Pătru, Monica Stoicescu, Lucian Romaşcanu, Liviu Nicolescu, Cătălin Blebea şi Adrian Bucur. Totodată, acest grup va fi asistat din punct de vedere juridic de Cristina Gurău.

Grupul de lucru trebuie să elaboreze şi un document strategic privind achiziţionarea de către TVR a competiţiilor sportive în perioada 2015 - 2020.

Acest grup trebuie să prezinte un raport la şedinţă ordinară a Consiliului de Administraţie din luna iunie.

Totodată, CA al TVR a adoptat recent eşalonarea plăţilor pentru UEFA din contractul Champions League 2012 - 2015, pentru perioada aprilie-septembrie 2015, conform unei informări publicate pe site-ul televiziunii publice, în care nu sunt prezentate detalii privind sumele reeşalonate.

În plus, CA al SRTv a aprobat demararea negocierilor cu Federaţia Română de Gimnastică în vederea încheierii unui act adiţional pentru eşalonarea la plată a sumelor datorate de TVR. Nici în acest caz, TVR nu precizează despre ce sume este vorba.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TVR,
COMPETIŢII SPORTIVE,
/actualitate/contractele-tvr-privind-difuzarea-de-competitii-sportive-analizate-de-un-grup-de-lucru-al-srtv-14259160
14259160
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.