Consultanţi, mentori şi coach avem, dar unde sunt antreprenorii şi businessurile?

Postat la 26 octombrie 2018 51 afişări

Săptămânal, cred că în inboxul vostru vine un e-mail în care sunteţi invitaţi să cunoaşteţi pe cineva care ar putea să vă înveţe cum să faceţi business, cum să deveniţi milionari, cum să vindeţi mai eficient sau să tăiaţi costurile mai bine (pentru ultima variantă ofertele sunt mai reduse).

Consultanţi, mentori şi coach avem, dar unde sunt antreprenorii şi businessurile?

În ultimii ani, în piaţă îşi fac loc cursurile de mentorat sau de coaching. Toată lumea a ajuns sau vrea să fie mentor, coach sau consultant.

 

Nu este rău pentru businessul românesc, care are nevoie de educaţie antreprenorială, financiară sau organizaţională. Problema este că România are prea puţini antreprenori şi prea puţine businessuri. Nu ca număr, ci ca succes, supravieţuire şi creştere în piaţă.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.