Constantin Niţă candidează împotriva lui Valeriu Zgonea la funcţia de preşedinte executiv al PSD

Autor: Ştefan Pană Postat la 16 octombrie 2015 42 afişări

Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă şi-a înscris, vineri, candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, urmând să îşi dispute această poziţie cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care şi-a depus candidatura joi, potrivit unor surse social-democrate.

Candidatura lui Niţă vine după ce, potrivit aceloraşi surse, acesta şi-ar fi dorit să se înscrie în cursa pentru un post de prim-vicepreşedinte, fiind susţinut de organizaţia PSD Braşov.

În urma discuţiilor din Comitetul Executiv Naţional, cele patru funcţii de prim-vicepreşedinte avansate în PSD nu au mai fost înfiinţate, astfel încât Niţă ţinteşte acum a doua poziţie din partid.

În cursă s-a mai înscris şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. Acesta şi-a depus candidatura joi, fiind susţinut de 35 de filiale PSD pentru funcţia de preşedinte executiv.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CONSTANTIN NIŢĂ,
PSD,
CONGRES
/actualitate/constantin-nita-candideaza-impotriva-lui-valeriu-zgonea-la-functia-de-presedinte-executiv-al-psd-14849491
14849491
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.