Constanţa: Percheziţii la persoane suspectate de evaziune fiscală. Prejudiciul, 1,5 milioane euro

Autor: Cătălin Legănel Postat la 22 aprilie 2015 110 afişări

Poliţiştii din Constanţa fac, miercuri dimineaţă, 28 de percheziţii la locuinţe şi societăţi comerciale ale unor persoane suspectate de evaziune fiscală, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 1,5 milioane de euro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice fac 28 de percheziţii domiciliare şi la societăţi comerciale ale unor persoane suspectate de evaziune fiscală.

În acest caz sunt vizate 17 persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniu prestărilor de servicii şi construcţiilor.

Din primele cercetări a reieşit că persoanele în cauză ar fi cauzat un prejudiciu statului de aproximativ 1.500.000 de euro.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, iar la percheziţii, desfăşurate sub coordonarea Parchetului Tribunalului Constanţa, participă şi poliţişti de la Serviciul Regional de Poliţie Transporturi Constanţa, Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime şi de la Inspectoratele de Poliţie ale Judeţelor Giurgiu şi Vâlcea, precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Constanţa.

Suspecţii vor fi duşi la audieri, la sediul IPJ Constanţa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PERCHEZIŢII,
EVAZIUNE,
/actualitate/constanta-perchezitii-la-persoane-suspectate-de-evaziune-fiscala-prejudiciul-1-5-milioane-euro-14136939
14136939
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.