Consiliul General, convocat din nou în şedinţă de îndată, pentru prelungirea închirierii sediului Primăriei

Postat la 10 decembrie 2013 51 afişări

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a fost convocat din nou, marţi, în şedinţă de îndată, după ce luni proiectul privind prelungirea contractului de închiriere a actualului sediu al Primăriei Capitalei a fost respins de consilierii generali.

Consiliul General, convocat din nou în şedinţă de îndată, pentru prelungirea închirierii sediului Primăriei

 În şedinţa de îndată a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), care ar urma să înceapă la ora 12.00, este supus din nou dezbaterii proiectul de hotărâre privind prelungirea contractului de închiriere din 11 decembrie 2009, pentru imobilul din Splaiul Independenţei nr. 291-293, actual sediu al municipalităţii.

Consilierul general al PDL Mircea Raicu, a anunţat că va face o declaraţie de presă, cu o oră înaintea şedinţei CGMB.

Proiectul privind prelungirea contractului de închiriere a actualului sediu al Primăriei Municipiului Bucureşti a fost respins de consilierii generali în şedinţa de îndată convocată luni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/consiliul-general-convocat-din-nou-in-sedinta-de-indata-pentru-prelungirea-inchirierii-sediului-primariei-11752007
11752007
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.