Consiliul Concurenţei: Oamenii de afaceri nu înţeleg şi nu îşi asumă conceptul de concurenţă

Postat la 17 noiembrie 2011 27 afişări

Oamenii de afaceri din România nu înţeleg şi nu îşi asumă conceptul de concurenţă, şi consideră concurenţă neloială doar situaţiie "care nu le convin", a declarat, joi, Valentin Mircea, membru al plenului Consiliului Concurenţei.

"Este foarte important să stabilim ce înseamnă loial şi neloial. Definiţia pe care am găsit-o în discuţiile cu mediul de afaceri în ceea ce priveşte concurenţa neloială este situaţia în care nu le convine ceva. Cu tot respectul faţă de cei ce se plâng de aceste probleme. Concurenţa neloială nu este de mai multe feluri. Principiul este principiu, dacă îl folosim ca pe un baston de care să ne sprijinim atunci când ne este bine şi apoi îl aruncăm când nu este bine", a spus Mircea la conferinţa MEDIAFAX talks about Unfair Competition organizată în parteneriat cu Consiliul Concurenţei. Mircea a arătat că în România există o problemă de înţelegere şi de asumare a conceptului de concurenţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/consiliul-concurentei-oamenii-de-afaceri-nu-inteleg-si-nu-isi-asuma-conceptul-de-concurenta-8984810
8984810
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.