Consilierul lui Victor Ponta: Premierul a spus în Guvern că cineva a pus piedici privatizării CFR. Se va afla la moţiune

Postat la 25 octombrie 2013 52 afişări

Mirel Palada, consilier al premierului, a declarat că, potrivit prim-ministrului Victor Ponta, au fost puse piedici procesului de privatizare CFR Marfă de către "cineva" anume, consilierul adăugând doar că informaţia va fi prezentată publică de ministrul de resort la dezbaterea moţiunii opoziţiei.

Consilierul lui Victor Ponta: Premierul a spus în Guvern că cineva a pus piedici privatizării CFR. Se va afla la moţiune

 Întrebat dacă în şedinţa de vineri a Guvernului a fost discutat un nou calendar pentru privatizarea CFR Marfă, Mirel Palada a afirmat că au fost discutate, la modul general, condiţiile în care această privatizare a fost întârziată.

Palada a precizat că a fost vorba de un comentariu al prim-ministrului referitor la piedicile puse privatizării CFR Marfă.

"A fost un comentariu general la adresa felului în care a fost întârziat acest proces de privatizare şi că urmează să se facă privatizarea din nou. S-a discutat despre piedicile care au fost puse privatizării şi despre felul în care acestea s-au reflectat într-o moţiune de cenzură (simplă - n. red.) ce urmează să fie discutată săptămâna viitoare", a spus consilierul premierului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/consilierul-lui-victor-ponta-premierul-a-spus-in-guvern-ca-cineva-a-pus-piedici-privatizarii-cfr-se-va-afla-la-motiune-11563060
11563060
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.