Liviu Luca, audiat la DIICOT în cazul delapidării patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor Petrom

Postat la 25 octombrie 2013 62 afişări

Liviu Luca s-a prezentat, vineri, la DIICOT pentru a fi audiat în dosarul în care este cercetat, alături de Sorin Ovidiu Vîntu şi alte nouă persoane, pentru spălare de bani şi delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din SNP Petrom SA, prejudiciul fiind estimat la 12 milioane de euro.

Liviu Luca, audiat la DIICOT în cazul delapidării patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor Petrom

 Liviu Luca a venit la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) însoţit de avocat şi nu a dorit să facă declaraţii.

Vineri dimineaţă, Liviu Luca a fost dus de poliţişti, în baza unui mandat de aducere, la DNA, în dosarul în care se fac cercetări privind Realitatea Media. Procurorii i-au adus la cunoştinţă că a fost pus sub învinuire în dosarul Realitatea Media, în care sunt cercetate 12 persoane, precum şi firmele Realitatea Media, Strategies Research Investments şi Rovigo.

În august 2012, procurorii DIICOT au început cercetările în cazul lui Sorin Ovidiu Vîntu, Liviu Luca, Octavian Ţurcan, Gheorghe Şupeală şi altor şapte persoane pentru spălare de bani şi delapidarea patrimoniul Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 12 milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/liviu-luca-audiat-la-diicot-in-cazul-delapidarii-patrimoniului-asociatiei-salariatilor-petrom-11562380
11562380
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.