BICICLEŞTI. Bucureştenii sunt aşteptaţi din nou, sâmbătă şi duminică, să facă mişcare în aer liber

Postat la 25 octombrie 2013 50 afişări

Gândul şi ProSport invită şi în acest weekend bucureştenii, în cadrul campaniei BICICLEŞTI, să facă mişcare în aer liber, chiar în centrul oraşului.

BICICLEŞTI. Bucureştenii sunt aşteptaţi din nou, sâmbătă şi duminică, să facă mişcare în aer liber

 Aşadar, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 11:00, locuitorii Capitalei se vor putea plimba din nou cu bicicleta, rolele, trotinetele sau pur şi simplu la pas pe bulevardul Pavel Kiseleff, care va fi închis traficului rutier graţie campaniei BICICLEŞTI, prin care ne-am cerut dreptul de a avea un spaţiu în care să facem mişcare în aer liber în centrul Bucureştiului.

Deşi de obicei este una dintre cele mai aglomerate artere din Capitală, în acest sfârşit de săptămână, porţiunea dintre Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei va reintra în posesia celor care îşi doresc să îşi petreacă ziua liniştit, departe de trafic şi aglomeraţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/biciclesti-bucurestenii-sunt-asteptati-din-nou-sambata-si-duminica-sa-faca-miscare-in-aer-liber-11561088
11561088
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.