O cursă aeriană Iaşi-Bucureşti a avut întârziere de peste trei ore din cauza ceţii de pe Aeroportul Otopeni

Postat la 25 octombrie 2013 45 afişări

Cursa aeriană Iaşi-Bucureşti, care urma să decoleze, vineri, la ora 6.00, a avut o întârziere de peste trei ore, din cauza ceţii de pe Aeroportul Otopeni, o altă cursă tur-retur spre Capitală având o întârziere de aproape o oră.

O cursă aeriană Iaşi-Bucureşti a avut întârziere de peste trei ore din cauza ceţii de pe Aeroportul Otopeni

 Zeci de pasageri au fost blocaţi, vineri dimineaţă, pe aeroportul din Iaşi, întrucât avionul spre Bucureşti a plecat cu o întârziere de trei ore, din cauza ceţii de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" din Otopeni.

Printre călătorii care au aşteptat în aeroport s-a numărat şi deputatul PDL Camelia Bogdănici.

"Am ajuns la ora 5.00 pe aeroportul din Iaşi pentru cursa aeriană către Bucureşti, dar ni s-a spus că nu poate decola din cauza ceţii de pe Otopeni. Abia la ora 9.00 am fost îmbarcaţi în aeronavă. O fi ceaţă pe Otopeni, însă am aflat că avionul de Timişoara a putut ateriza la Bucureşti, iar cel de Iaşi nu", a spus deputatul Camelia Bogdănici.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-cursa-aeriana-iasi-bucuresti-a-avut-intarziere-de-peste-trei-ore-din-cauza-cetii-de-pe-aeroportul-otopeni-11561055
11561055
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.