Cazul fetiţei din tabăra de romi din Grecia: În Bulgaria, presupuşii părinţi ai micuţei Maria au şi alţi copii blonzi

Postat la 25 octombrie 2013 121 afişări

Soţii de etnie romă Atanas şi Saşa Rusev, care trăiesc în Bulgaria şi sunt suspectaţi că şi-ar fi vândut fetiţa născută în Grecia unui cuplu de romi, au şi alţi copii la fel de blonzi ca Maria şi care chiar seamănă cu aceasta.

Cazul fetiţei din tabăra de romi din Grecia: În Bulgaria, presupuşii părinţi ai micuţei Maria au şi alţi copii blonzi

 Atanas, în vârstă de trei ani, cu pielea albă şi părul foarte blond, din ghetoul rom din Nikolaevo, în Bulgaria, ar putea fi fratele micuţei Maria, găsită într-o tabără de romi din Grecia şi probabil vândută de mama sa cu 250 de euro unui cuplu rom.

Cu picioarele goale, Penka, o fetiţă în vârstă de doi ani cu ochii albaştri şi obraji rumeni, îmbrăcată într-o rochiţă în pofida faptului că este răcoare, este la fel de blondă ca fratele ei şi seamănă destul de bine cu Maria.

Cei doi copii romi, fratele lor şi două surori adolescente, precum şi o mătuşă, se fac remarcaţi printre cei 700 de locuitori ai ghetoului din Nikolaevo (centrul Bulgariei), dar nu surprind pe nimeni din comunitatea lor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-fetitei-din-tabara-de-romi-din-grecia-in-bulgaria-presupusii-parinti-ai-micutei-maria-au-si-alti-copii-blonzi-11562383
11562383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.