Claudiu Crăciun, audiat în calitate de făptuitor în dosarul privind agresarea ministrului Barbu. Declaraţia lui Crăciun

Postat la 25 octombrie 2013 159 afişări

Claudiu Crăciun şi Alexandru Alexe au fost citaţi, vineri, să dea declaraţii la Secţia 10 de Poliţie din Capitală în calitate de făptuitori în dosarul în care se fac cercetări privind incidentul în care a fost agresat ministrul Culturii, Daniel Barbu, potrivit unor surse din Poliţie.

Claudiu Crăciun, audiat în calitate de făptuitor în dosarul privind agresarea ministrului Barbu. Declaraţia lui Crăciun

 UPDATE - Crăciun: Am fost chemat la Poliţie în calitate de făptuitor, în cauza de ultraj, nu sunt învinuit

Claudiu Crăciun a declarat, vineri, la ieşirea de la Secţia 10 Poliţie, că a fost citat în calitate de făptuitor, pentru infracţiunea de ultraj, în legătură cu incidentul din 17 octombrie, când a fost spartă luneta maşinii în care se afla ministrul Daniel Barbu, precizând că nu este învinuit.

"M-au chemat în calitate de făptuitor. Este o chestiune tehnică, nu sunt învinuit, este o fază de anchetă în care cei care se ocupă de caz strâng acum informaţii despre acel incident", a spus Claudiu Crăciun.

Crăciun a mai spus că, din punctul său de vedere, ministrul Culturii, Daniel Barbu, ar fi făcut presiuni asupra anchetatorilor, în condiţiile în care l-ar fi declarat deja "vinovat, la o oră de maximă audienţă".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/claudiu-craciun-audiat-in-calitate-de-faptuitor-in-dosarul-privind-agresarea-ministrului-barbu-declaratia-lui-craciun-11561028
11561028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.