Conservatorii continuă să conducă în sondajele din Marea Britanie

Postat la 22 septembrie 2019 99 afişări

Conservatorii continuă să conducă în sondajele din Marea Britanie

Partidul Conservator al premierului Marii Britanii, Boris Johnson, are un avans de 15 procente faţă de principala formaţiune de opoziţie, Partidul Laburist, potrivit unui sondaj de opinie dat publicităţii sâmbătă, în contextul unor posibile alegeri anticipate cauzate de impasul privind Brexit.

Astfel, potrivit sondajului, conservatorii ar obţine 37% din voturi în cazul unor alegeri legislative, în timp ce laburiştii ar obţine 22% din sufragii, informează Euronews.

Cu toate că acţiunile sale privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană l-au costat voturi în Parlament, premierul Boris Johnson, dar şi partidul său, nu au pierdut din intenţiile de vot ale britanicilor în ultimele săptămâni, în condiţiile în care alegătorii care au optat pentru Brexit în 2016 continuă să dorească părăsirea Blocului comunitar cât mai rapid posibil.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
sondaj,
partid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.