Confirmare: Valeriu Nistor a fost numit country sales director al IBM România

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 17 ianuarie 2013 106 afişări

Valeriu Nistor a fost numit country sales director al IBM România, a declarat pentru ZF Sofia Zainea, country communications manager al companiei de servicii IT, confirmând astfel informaţiile publicate în ediţia din 16 ianuarie a ZF.

Valeriu Nistor a fost numit country sales director al IBM România, a declarat pentru ZF Sofia Zainea, country communications manager al companiei de servicii IT, confirmând astfel informaţiile publicate în ediţia din 16 ianuarie a ZF. "Valeriu Nistor a fost numit country sales director al IBM România", a spus Sofia Zainea, adăugând că mai multe detalii urmează să fie oferite de companie printr-un comunicat. ZF a scris în ediţia de miercuri, citând surse de pe piaţa IT, că IBM, cel mai mare furnizor de servicii IT din lume, l-a recrutat pe Valeriu Nistor, 44 de ani, fost director general al Xerox România şi Austria, pentru a conduce subsidiara locală a firmei, un business de peste 70 mil. euro pe an cu circa 1.500 de angajaţi. De asemenea, ZF a scris că IBM a hotărât să desfiinţeze posturile de country general manager din România şi de pe alte pieţe precum Bulgaria sau Croaţia, astfel că Valeriu Nistor urma să coordoneze afacerile locale ale grupului din funcţia de director de vânzări. Nistor va avea într-adevăr funcţia de country sales director, şi nu de country manager. Nistor îl înlocuieşte pe Bogdan Balaci, fostul director general al IBM România, care s-a retras brusc din funcţie şi din companie în octombrie 2012.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/confirmare-valeriu-nistor-a-fost-numit-country-sales-director-al-ibm-romania-10480173
10480173
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.