CONFERINŢA MEDIAFAX: Majoritatea finanţărilor Raiffeisen Banca pentru Locuinţe vizează modernizări şi cele mai puţine construcţia de locuinţe

Postat la 18 aprilie 2013 9 afişări

Majoritatea finanţărilor acordate de Raiffeisen Banca pentru Locuinţe (RBL) sunt pentru lucrări de modernizare, creditele pentru construcţie fiind cele mai puţin numeroase, iar în ultimii ani s-a înregistrat o creştere a valorii medii a creditelor, a declarat joi Aurelia Cionga, preşedintele băncii.

CONFERINŢA MEDIAFAX: Majoritatea finanţărilor Raiffeisen Banca pentru Locuinţe vizează modernizări şi cele mai puţine construcţia de locuinţe

 "La fiecare 10 credite date de RBL unul este pentru construcţie, două sunt pentru achiziţie şi şapte sunt pentru modernizare. Pe partea de modernizare intră toată gama, de la schimbarea geamurilor până la proiecte care înseamnă reabilitarea sau finalizarea unor construcţii înregistrate care pot să coste 100.000 lei. Sistemul de economisire-creditare este în toate ţările în care funcţionează o soluţie sustenabilă de finanţare a domeniului locativ", a spus Cionga, la conferinţa Mediafax Talks about Constructions.

Potrivit acesteia, clienţii interesaţi de acest produs sunt oamenii care vor sã fie stăpânii proiectelor lor şi care cunosc valoarea banilor.

"În ultimă instanţă, unul dintre argumentele cele mai importante ale acestui produs este că oferă o finanţare care îl costă cel mai puţin pe om. Vorbim, în general, de credite care nu depăşesc, în forma lor standard, între 20 şi 60 de bani pentru fiecare leu pe care îl împrumută. Vorbim foarte adesea de familii la început de drum sau ai căror copii se pregătesc să înceapă propriul drum în viaţă", a adăugat oficialul RBL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conferinta-mediafax-majoritatea-finantarilor-raiffeisen-banca-pentru-locuinte-vizeaza-modernizari-si-cele-mai-putine-constructia-de-locuinte-10763508
10763508
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.