Conducerea Tribunalului Bihor sesizează Parchetul în legătură cu dispariţia dosarului lui Victor Micula

Postat la 08 septembrie 2021 97 afişări

Conducerea Tribunalului Bihor sesizează Parchetul în legătură cu dispariţia dosarului lui Victor Micula

Tribunalul Bihor a sesizat Parchetul Judecătoriei Oradea, după ce un volum esenţial al dosarului lui Victor Micula  – fiul omului de afaceri Viorel Micula – a dispărut fără urmă.

Pe 23 iunie 2021, un grefier a sesizat lipsa volumului 3 din dosarul lui Victor Micula jr. şi a sesizat preşedintele completului de judecată, judecătoarea Veronica Ioniţă. Întrucât volumul lipsă nu a fost găsit, preşedintele completului de judecată a sesizat preşedintele Tribunalului Bihor la data de 6 august 2021, potrivit G4Media.ro.

La şedinţa de judecată din 27 august 2021, judecătoarea Veronica Ioniţă a dispus înlocuirea volumului dispărut cu o copie oficială primită de la Parchet. Surse judiciare au atras atenţia că norocul a fost că Parchetul Tribunalului Bihor scanase volumul, deşi nu are obligaţia de a face copii după toate actele din dosare.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sesizare,
bihor,
parchet

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.