Conducerea Maternitatii Giulesti, suspendata pana la finalizarea anchetei. A fost numit un nou director

Postat la 19 august 2010 53 afişări

Intreaga conducere a Maternitatii Giulesti a fost suspendata pana la finalizarea anchetei, in urma dispozitiei primarului general Sorin Oprescu, iar in functia de director al maternitatii a fost numita Victoria Nicolau, medic primar anestezist.

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a cerut, miercuri, primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, demiterea echipei manageriale a Spitalului Clinic de Obstetrica-Ginecologie "Panait Sarbu". Viceprimarul Capitalei, Victor Iovici, a declarat ca a fost luata in calcul inca de marti demiterea echipei manageriale, insa contractul este incheiat cu Ministerul Sanatatii, astfel ca municipalitatea nu poate sa faca demiterile in acest caz.

In replica, Ministerul Sanatatii a precizat ca managerul spitalului, Bogdan Marinescu, a semnat in 2006 cu ministrul Sanatatii un contract de management pe trei ani, care a expirat insa in 14 decembrie 2009.

Detalii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conducerea-maternitatii-giulesti-suspendata-pana-la-finalizarea-anchetei-a-fost-numit-un-nou-director-6953648
6953648
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.