Concurenţa de pe piaţa smartphone-urilor creşte. Un brand recent intrat în România anunţă extinderea gamei de produse

Autor: Andra Stroe Postat la 25 martie 2021 227 afişări

Concurenţa de pe piaţa smartphone-urilor creşte. Un brand recent intrat în România anunţă extinderea gamei de produse

Oppo, jucător intrat în piaţa locală anul trecut, anunţă printr-un comunicat lansarea pe piaţa locală a două modele noi de smartphone-uri, disponibile începând de mâine la precomandă. Este vorba de modelele Reno5 5G şi Reno5 Lite, comercializate prin intermediul magazinelor prtenere ca Altex, Emag, Flanco sau Media Galaxy, dar şi prin operatorii de telefonie mobilă Digi, Orange şi Vodafone.

„De la lansarea la nivel local, în iunie 2020, şi până în acest moment, portofoliul Oppo în România a crescut de aproximativ 4 ori", a declarat într-un interviu acordat pentru Business Magazin Yang Shaohua, General Manager Green Leaves Techical, Distribuitor Exclusiv Autorizat Oppo.

Producătorul Oppo este prezent în peste 40 de ţări şi regiuni, având şase institute de cercetare, cinci centre R&D la nivel global şi un centru internaţional de design la Londra.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piata,
anunt,
smartphone

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.