Concertele lunii august in Romania: de la Moby si Paul van Dyk la Tarja Turunen si Iggy Pop

Postat la 31 iulie 2011 17 afişări

Luna august aduce in Romania numerosi artisti internationali, de la Moby, Noisettes, Deftones si Guano Apes, la Kasabian, Interpol si Iggy Pop, care vor concerta, alaturi de trupe romanesti, la diverse festivaluri din tara, de la munte pana pe litoral.

In weekendul 5 - 6 august, in statiunea Navodari are loc cea de-a patra editie The Mission Dance Weekend. Capetele de afis ale evenimentului de anul acesta sunt Moby si Paul van Dyk. Cel dintai va concerta in seara de 6 august, alaturi de Dubfire, suie Paparude, ROA, The Model si Greeg, iar Paul van Dyk va imparti scena cu Above & Beyond, Ferry Corsten, Gabriel & Dresden si Snatt & Vix feat. Alexandra Badoi.

La 8 august debuteaza la Sibiu cea de-a sasea editie a festivalului ARTmania. Concertele din Piata Mare din Sibiu vor avea loc pe 12 si 13 august. in acest an, sase nume importante ale muzicii rock internationale vor urca pe scena din Piata Mare: Lacrimas Profundere, Helloween si Tarja Turunen, pe 12 august, si Republica, Sonata Arctica si Lacuna Coil, pe 13 august.

In 13 - 14 august are loc Summer Well, un nou festival, organizat in afara Bucurestiului, pe Domeniul stirbey de la Buftea. Pe 13 august vor urca pe scena festivalului Noisettes, Plan B, Mystery Jets, Graffiti6 si Chew Lips, iar in ziua urmatoare - Interpol, The Raveonettes, The Wombats, Chapel Club si Alex Clare. In perioada 25 - 28 august, la Targu-Mures are loc cea de-a noua editie a Festivalului Peninsula, ce va cuprinde aproape 70 de concerte pe parcursul celor patru zile. Printre prezentele remarcabile de aici se numara Iggy Pop & The Stooges, in premiera in Romania, Guano Apes, Kasabian, Within Temptation si Hammerfall.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/concertele-lunii-august-in-romania-de-la-moby-si-paul-van-dyk-la-tarja-turunen-si-iggy-pop-8550263
8550263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.