Concedieri MASIVE: Una dintre cele mai mari bănci dă afară 1.200 de persoane şi închide 49 de sucursale

Postat la 18 aprilie 2018 355 afişări

Una dintre cele mai mari bănci din Marea Britanie, Lloyds, a anunţat că va concedia peste 1.200 de angajaţi şi că va închide 49 de filiale ale băncii, potrivit The Telegraph.

Concedieri MASIVE: Una dintre cele mai mari bănci dă afară 1.200 de persoane şi închide 49 de sucursale

CEO-ul Antonio Horta-Osorio a recurs în mod repetat la reduceri de personal de când a a preluat conducerea băncii. Chiar dacă în acest timp mărimea business-ului s-a redus, banca s-a întors la acţionariat privat anul trecut.

 

În ultimele şase luni, Lloyds a mai concediat 930 de persoane şi a mai anunţat închiderea altor 49 de filiale.

 

Banca susţine că ultima rundă de concedieri este rezultatul unei runde de angajări care a cuprins 925 de oameni, ca parte a investiţiei de 3 miliade de lire sterline, care se concentrează pe îmbunătăţirea serviciilor de pensii şi pe digitalizare. Prin urmare, 305 angajaţi îşi vor pierde locul de muncă.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.