Comunistii de la Chisinau nu accepta ca au pierdut alegerile

Autor: Mihai Mitrica Postat la 09 iulie 2011 15 afişări

Comunistii moldoveni au contestat oficial rezultatele alegerilor locale din Chisinau, castigate de liberalul Dorin Chirtoaca. Ei au anuntat ca vor boicota sedintele Parlamentului pana cand instanta va dispune repetarea votului.

In replica, alianta de guvernare pregateste un proiect de lege ce prevede suspendarea mandatelor deputatilor care boicoteaza sedintele Parlamentului. Liderul comunist Vladimir Voronin a spus ca alegerile au fost fraudate si a invocat o hotarare a Comisiei Electorale Centrale prin care s-a dispus scoaterea draperiilor de la cabinele de vot.

Comunistii sustin ca decizia a afectat caracterul secret al votului si au cerut repetarea turului al doilea al alegerilor in Chisinau - alegeri pierdute de comunistul Igor Dodon la diferenta de numai 1% fata de Dorin Chirtoaca.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comunistii-de-la-chisinau-nu-accepta-ca-au-pierdut-alegerile-8471364
8471364
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.