Comuna din Gorj în care şoferii circulă pe drumuri doar dacă au lopată. Gropile, astupate de localnici

Postat la 03 aprilie 2018 84 afişări

În comuna gorjeană Samarineşti drumurile sunt dezastruoase, aşa că locuitorii sunt nevoiţi să astupe singuri gropile de pe arterele rutiere.

Sătui de promisiuni, cetăţenii au luat lopeţile de cozi pentru a astupa singuri gropile căscate în arterele rutiere din interiorul comunei.

 

Recent, un locuitor din Samarineşti a fost surprins în plină activitate, omul astupând de zor cu pământ, dintr-o remorcă de mici dimensiuni, drumul sătesc pe care el şi întreaga comunitate îl foloseşte zilnic.

 

Imaginile cu bărbatul aflat în plină activitate au devenit virale în mediul online şi a generat o mulţime de reacţii. ”Ai un vot de la mine, Ovidiule. Dar trebuie să îmi promiţi că faci asfalt”, este unul dintre comentarii.

 

Un alt localnic îl cheamă, în schimb, pe Marian Ardeiu, primarul incompatibil, la astupat de gropi, criticându-l că în mandatele sale nu a reuşit să realizeze nicio măcar un kilometru de drum, scrie gorj-domino.ro.

 

Edilul comunei gorjene Samarineşti, Marian Ardeiu, a rămas fără mandat, la jumătatea acestei luni, în urma unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Primarul fusese declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, care a stabilit că Marian Ardeiu a fost în acelaşi timp şi primar şi fermier.

 

VEZI AICI VIDEO

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.