Compozitorul celebrului cântec „I Love Rock and Roll”, a murit din cauza COVID-19¨

Postat la 30 martie 2020 376 afişări

Compozitorul celebrului cântec „I Love Rock and Roll”, a murit din cauza COVID-19¨

Alan Merrill, compozitorul cântecului „I Love Rock and Roll”, devenit hit după ce a fost interpretat de Joan Jett, a murit la vârsta de 69 de ani, duminică, într-un spital din New York, din cauza complicaţiilor provocate de COVID-19, transmite Associated Press.

Laura Merrill, fiica acestuia, spune că, iniţial, tatăl ei a crezut că este vorba despre o răceală, potrivit Associated Press.

Piesa "I Love Rock and Roll" devenea celebră în 1981, în interpretarea artistei rock Joan Jett. Alan Merrill a compus cântecul pentru trupa sa Arrows şi l-a înregistrat în 1975.

"Şi acum îmi amintesc momentul în care i-am auzit pe Arrows la televizor, în Londra, şi când m-am simţit spulberată de piesa care îmi suna a hit. Cu adâncă recunoştinţă şi tristeţe, îi urez drum bun pe lumea cealaltă", a scris Joan Jett pe Twitter.

Merrill s-a născut în New York şi a crescut în Elveţia, Los Angeles şi Japonia, înainte de a-şi începe cariera muzicală în oraşul natal. Merrill a fost cântăreţ, compozitor şi instrumentist.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rock,
cantec,
compozitor,
cauza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.