Completul care urma să judece cererea de arestare preventivă a lui Cioacă îşi declină competenţa

Postat la 12 iulie 2013 31 afişări

Completul de la Curtea de Apel Piteşti care urma să judece, vineri, cererea de revocare a arestării preventive formulată de fostul poliţist Cristian Cioacă şi-a declinat competenţa şi a dispus înaintarea cauzei către completul de apel desemnat să judece dosarul de omor.

Completul care urma să judece cererea de arestare preventivă a lui Cioacă îşi declină competenţa

 Cererea de revocare a arestării preventive urma să fie judecată, vineri, de Completul Penal Urgent 9 de la Curtea de Apel Piteşti.

Potrivit reprezentanţilor Curţii de Apel Piteşti, avocata Maria Vasii, care îl reprezintă pe Cristian Cioacă, a susţinut că cererea de revocare a măsurii preventive are caracterul unei alte acţiuni şi a cerut instanţei să se pronunţe separat pe această cauză, dar solicitarea acesteia nu a fost aprobată.

Astfel, judecătorul de şedinţă a dispus ca dosarul sa fie înaintat Completului 17 Apel, învestit cu soluţionarea cauzei de omor, care urmează să stabilească un nou termen pentru judecarea cererii de revocare a arestării preventive.

În 2 iulie, fostul poliţist Cristian Cioacă, acuzat de uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, decizia fiind luată de magistraţii Tribunalului Argeş.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/completul-care-urma-sa-judece-cererea-de-arestare-preventiva-a-lui-cioaca-isi-declina-competenta-11118845
11118845
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.