Comparatorul online de tarife telecom, funcţional din iunie

Autor: Adrian Dumitrache Postat la 06 februarie 2013 15 afişări

Aplicaţia web care va permite utilizatorilor să compare online ofertele de comunicaţii va fi funcţională până la finele lunii iunie, după ce UTI Systems a livrat ANCOM echipamentele hardware şi licenţele software necesare proiectului. În prima parte a anului trecut, ANCOM a organizat o licitaţie pentru desemnarea furnizorului comparatorului online de tarife telecom.

Aplicaţia web care va permite utilizatorilor să compare online ofertele de comunicaţii va fi funcţională până la finele lunii iunie, după ce UTI Systems a livrat ANCOM echipamentele hardware şi licenţele software necesare proiectului. În prima parte a anului trecut, ANCOM a organizat o licitaţie pentru desemnarea furnizorului comparatorului online de tarife telecom. În august 2012, instituţia a desemnat câştigatoare oferta UTI Systems, valoarea contractului fiind de 1,32 milioane de lei, inclusiv TVA. "Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a finalizat proiectul tehnic cofinanţat din fonduri europene nerambursabile pentru realizarea unei aplicaţii online care va efectua analize comparative ale planurilor tarifare existente pe piaţă pentru trei categorii de servicii de comunicaţii: telefonie mobilă, telefonie fixă şi acces la internet în bandă largă, urmând să returneze un clasament al celor mai avantajoase planuri tarifare din punct de vedere al preţului, care corespund opţiunilor exprimate de utilizator", conform oficialilor ANCOM.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comparatorul-online-de-tarife-telecom-functional-din-iunie-10546104
10546104
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.