Compania Vice Media a primit 250 de milioane de dolari de la George Soros şi alţi investitori

Autor: Razvan Tupa Postat la 05 mai 2019 71 afişări

Compania Vice Media a primit o finanţare printr-un împrumut în valoare de 250 de milioane de dolari din partea unui grup de investitori între care se numără şi George Soros, arată Variety.

Finanţarea a fost acordată de 23 Capital, o companie financiară care care susţine întreprinderi din domeniile sportului, muzicii şi divertismentului, cu participarea Soros Fund Management, Fortress Investment Group şi Monroe Capital.

“Odată cu această investiţie de capital, planurile de dezvoltare pentru Vice se pot accelera, permiţându-ne să punem în aplicare noua viziune strategică a companiei”, spune un reprezentant al Vice.

La începutul acestui an, compania Vice s-a confruntat cu o scădere a profitului şi a fost nevoită să concedieze aproximativ 250 de angajaţi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VICE,
SOROS,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.