Compania Roche România urmăreşte să ţintească online pacienţii cronici

Autor: Razvan Muresan Postat la 16 aprilie 2013 27 afişări

Compania Roche România, unul dintre principalii jucători de pe piaţa locală de medicamente, a lansat website-ul www.desprehepatita.ro, destinat tuturor celor interesaţi să afle informaţii utile despre această afecţiune.

Compania Roche România urmăreşte să ţintească online pacienţii cronici

Website-ul conţine informaţii detaliate despre hepatita virală C, metodele de diagnosticare şi tratament, însă urmează a fi actualizat în curând şi cu detalii similare privind hepatita virală B. Pe www.desprehepatita.ro, pacienţii şi rudele acestora pot afla care sunt căile de transmitere şi simptomele hepatitei virale C, cum poate fi diagnosticată această boală, ce analize trebuie efectuate şi care sunt tratamentele disponibile în prezent în ţara noastră.

Hepatita virală C este o inflamaţie a ficatului datorată infectiei cu virusul hepatitei C, o afecţiune cu transmitere prin contactul sângelui unei persoane neinfectate cu sânge infectat. Boala poate fi acută sau cronică.

Hepatita virala C este o boală transmisibilă. Toate persoanele infectate au potenţialul de a transmite virusul altor persoane, însă numai prin contact sanguin - al sângelui persoanei infectate cu sângele unei persoane neinfectate - dar cu măsurile corecte de prevenţie, această transmitere poate fi evitată.

România ocupă locul 1 în Europa ca număr total de cazuri de hepatită C, conform datelor de prevalenţă raportate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii1, şi locul 4 ca rată a mortalităţii cauzate de afecţiunile hepatice, mai exact 44.5 decese la suta de mii de locuitori, în condiţiile în care media europeană este de 15 decese la suta de mii de locuitori.2 La noi în ţară se află aproape 10% din cele 12 milioane de persoane care se presupune că sunt infectate cu virusul hepatitei C din întreaga Europă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roche romania,
pacienti,
hepatita,
marketing
/actualitate/compania-roche-romania-urmareste-sa-tinteasca-online-pacientii-cronici-10753816
10753816
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.