Compania poloneză de inginerie software Spyrosoft Solutions, intrată pe piaţa locală anul acesta, caută peste 40 de oameni pentru biroul din Timişoara

Autor: Alexandra Cepăreanu Postat la 20 septembrie 2022 34 afişări

Compania de inginerie software Spyrosoft Solutions din Polonia, care a intrat pe piaţa din România la începutul anului 2022, când a deschis un birou în Timişoara, vrea să ajungă la 100 de angajaţi pe plan naţional, conform unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

Compania poloneză de inginerie software Spyrosoft Solutions, intrată pe piaţa locală anul acesta, caută peste 40 de oameni pentru biroul din Timişoara

Compania de inginerie software Spyrosoft Solutions din Polonia, care a intrat pe piaţa din România la începutul anului 2022, când a deschis un birou în Timişoara, vrea să ajungă la 100 de angajaţi pe plan naţional, conform unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei. În prezent, compania are deschise peste 40 de posturi pentru biroul din România, pentru diferite roluri, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul companiei. 

„Până la finalul anului ne dorim să avem o echipă de 100 de specialişti IT, iar pe viitor cu siguranţă aceasta va continua să crească. Dincolo de abilităţile profesionale ale candidaţilor, ne dorim ca aceştia să îşi dorească să lucreze într-o echipă, să fie buni comunicatori şi să îşi dorească să ia iniţiativa în proiectele pe care le livrăm pentru clienţii din toată lumea”, a spus Witold Leder, CEO  al Spyrosoft Solutions.

Spyrosoft are peste 1.100 de angajaţi în cele 18 birouri din Polonia, Marea Britanie, Germania, Croaţia, România, SUA, India şi Suedia, biroul din Timişoara fiind deschis cel mai recent. De asemenea, angajaţii Spyrosoft nu au program de lucru fix şi nu sunt obligaţi să vină zilnic la birou.

„Nu suntem singura companie care face acest lucru, dar ne aflăm printre puţinii care o fac la acest nivel. Acest atribut se extinde şi la nivelul echipelor, iar pandemia ne-a arătat că un programul de lucru flexibil contribuie la creşterea productivităţii şi a satisfacţiei la locul de muncă. Lăsăm la alegerea echipelor atât locul de unde îşi doresc să muncească, cât şi programul de lucru. Două săptămâni la birou şi o lună din Bali? Sigur, putem lucra de oriunde”, a mai spus Witold Leder.

Potrivit unui sondaj intern al companiei, realizat la nivelul celor opt ţări şi 14 birouri Spyrosoft, 80% dintre angajaţi consideră că beneficiază de stabilitate la locul de muncă.

„De asemenea, pentru a contribui la sudarea echipelor menţinând flexibilitatea în alegerea locului din care se lucrează, mizăm pe întâlnirile informale pentru a conecta membrii unei echipe. Următorul eveniment informal organizat pentru echipa din Timişoara va dezbate provocările dezvoltării software în industria automotive, pornind de la proiectele la care echipa locală lucrează în prezent. Spyrosoft Learn & Chat -Automotive on the roof este deschis atât angajaţilor actuali, cât şi comunităţii IT&C, cu înscriere prealabilă”, au mai transmis reprezentanţii companiei poloneze.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timisoara,
companie,
birou,
intrare,
piata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.