Compania Payten, membră a Asseco Group, preia pachetul majoritar de acţiuni din ContentSpeed, firmă fondată de Radu Vîlceanu în 2013

Autor: Roxana Rosu Postat la 03 august 2021 103 afişări

Compania Payten, membră a Asseco Group, preia pachetul majoritar de acţiuni din ContentSpeed, firmă fondată de Radu Vîlceanu în 2013

Payten, parte a ASEE Group (Asseco Group), face o nouă investiţie în eCommerce şi preia pachetul majoritar de acţiuni la ContentSpeed, furnizor local de software pentru dezvoltarea de magazine online fondat de Radu Vîlceanu.

În calitate de acţionari majoritari, Payten şi ContentSpeed vor accelera dezvoltarea soluţiilor existente, dar şi noi servicii dedicate comercianţilor online din România şi Spaţiul Economic European.

„Focusul companiei este de a urma şi depăşi tendinţele din piaţă, crescând oferta de soluţii de business prin utilizarea tehnologiilor moderne şi a inovaţiei. Prin urmare, ne face o deosebită plăcere să întâmpinăm ContentSpeed în cadrul Payten Group. Împreună cu noul membru al grupului vom putea oferi clienţilor noştri medii şi mari creştere şi performanţa în canalul de vânzare online devenit infrastructură critică pentru orice afacere”, a declarat Gabriel Zainea, Membru al Consiliului de Administraţie ASEE/ Payten şi Coordonator Local  M&A.

ContentSpeed a fost înfiinţată în 2003 de Radu Vîlceanu.

„Încă de la înfiinţarea companiei am avut viziunea că eCommerce-ul va deveni un factor important în scalarea şi pregătirea afacerilor din România pentru viitor. Acest parteneriat vine ca o confirmare a eforturilor şi rezultatelor companiei din ultimele două decenii. Dat fiind faptul că facem parte din Grupul Payten, misiunea noastră se va uşura prin accelerarea extinderii la nivel regional, ajutând jucătorii locali să îşi dezvolte afacerile internaţionale şi brandurile externe să intre în piaţa românească în plină expansiune”, a afirmat Radu Vîlceanu, CEO & founder ContentSpeed.

Această achiziţie confirmă strategia Payten de dezvoltare continuă şi diversificare a ofertei de servicii şi soluţii premium pentru clienţii săi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
actiuni,
firma,
pachet majoritar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.