Compania în care echipa din România le dă lecţii celor din Germania şi Austria. Despre ce jucător este vorba

Autor: Andra Stroe Postat la 30 iunie 2020 187 afişări

Compania în care echipa din România le dă lecţii celor din Germania şi Austria. Despre ce jucător este vorba

Cornelia Nicolae, retail sales manager Eastern Europe, Stefanel, spune că, în mod cert, cea mai recentă realizare profesională este promovarea în poziţia de sole director în boardul subsidiarei Stefanel din Austria, nominalizare care survine numirii în boardul subsidiarei din Germania. „Este modul în care au fost puse în valoare calităţile mele, capacitatea si energia cu care coordonez fiecare proiect şi fiecare echipă. Munca, implicarea şi pasiunea pentru ceea ce fac m-au propulsat în poziţia de retail sales manager în Europa, post din care coordonez operaţiunile Stefanel din cinci ţări, ceea ce este o mare onoare, dar şi o foarte mare răspundere.”

Principala sa ţintă în acest an este să aducă echipele din Germania şi Austria la nivelul de eficienţă si motivare pe care le-a construit de ani buni în România.

Când vine vorba de calităţile pe care o femeie le poate aduce într-o afacere, în opinia sa, acestea ar fi, în cazul retailului de modă, simţul estetic, creativitatea, empatia, intuiţia şi excelentele abilităţi de comunicare şi persuasiune, toleranţa crescută la stres, încrederea în forţele proprii şi fermitatea în luarea deciziilor.

Cornelia Nicolae crede că echilibrul între viaţa personală şi profesională este o realitate a vieţii de zi cu zi pentru toţi cei care muncesc mult şi vor şi una, şi alta. „Echilibrul între viaţa personală şi cea profesională este o constantă în cazul meu. Eu ştiu că fără sprijinul familiei mele nu aş fi devenit managerul de astăzi. Atât componenta personală, cât şi cea profesională au locuri bine definite şi frumos echilibrate în viaţa mea, nu funcţionează una fără cealaltă.”

Sfatul său pentru tinerele aflate la începutul carierei este să facă lucrurile cu pasiune, să aibă încredere în ele şi dorinţa de a învăţa cât mai multe lucruri noi. „Nu te lăsa demotivată de eşecuri, ci învaţă din ele şi transformă-le în experienţe evolutive. Nu accepta lucruri care nu te fac să te simţi confortabil, e esenţial să dormi liniştit. Este, de asemenea, extrem de important să evoluezi consolidat fără să arzi etapele. Astfel, rezultatele nu vor întârzia să apară.”

Profilul Corneliei Nicolae a fost inclus recent în anuarul 105 Cele mai puternice femei din  business, realizat de Business MAGAZIN. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.