Compania FLYNAS, din Arabia Saudită, angajează însoţitori de bord

Postat la 27 august 2014 306 afişări

Compania FLYNAS, din Arabia Saudită, angajează însoţitori de bord

Operatorul aerian low-cost FLYNAS (fostă NAS AIR) din Arabia Saudită va recruta personal de bord (însoţitoare de bord) în Cluj-Napoca, conform unui comunicat al RSC Consulting, reprezentant în România al companiei internaţionale MECCTI Ldt., specializată în recrutare de  personal pentru companiile de aviaţie din ţările din Orientul Mijlociu.

Evenimentul va avea loc la în Cluj-Napoca, iar ala selecţia finală vor participa reprezentanţi ai companiei de aviaţie şi ai companiei internaţionale de recrutare MECCTI Ltd. Persoanele interesate pot aplica până la data de 15 Septembrie 2014 pe formularul de înscriere.

Până în present, RSC CONSULTING a finalizat cu succes alte două sesiuni de recrutare, în urma cărora 41 de tinere din România au fost angajate la FLYNAS cu contracte de muncă pe o perioadă de doi ani, cu posibilitate de prelungire, fiind remunerate cu salarii nete de peste 2000 USD pe lună. "Oferim un pachet integrat de oportunităţi pentru tinerele care doresc să „îmbrăţişeze” această ocupaţie”, a declarat managerul general al companiei, Steluţa Racolţa.

Operatorul aerian low-cost FLYNAS, şi-a început activitatea în anul 2007, iar în prezent efectuează mai mult de 950 de zboruri săptămânal, pe 88 de rute. În total, FLYNAS a transportat mai mult de 12 milioane de pasageri, cea mai mare creştere fiind înregistrată în perioada ianuarie 2012-septembrie 2013, când au fost transportaţi peste 5,5 milioane de pasageri. Compania are peste 750 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/compania-flynas-din-arabia-saudita-angajeaza-insotitori-de-bord-13152647
13152647
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.