Strategia Ryanair de a atrage noi clienţi: introducerea clasei business pentru toate zborurile. Ce preţ vor avea biletele

Autor: Luiza Chiroiu Postat la 27 august 2014 44 afişări

Compania aeriană low-cost Ryanair va introduce clasa busiess pentru toate zborurile pe care le operează, în încercarea de a atrage o parte mai mare dintre clienţii corporate.

Serviciile pentru clasa business vor fi lansate sub numele "Business Plus", iar preţul biletelor va începe de la 69,99 de euro. Totodată, clienţii vor putea schimba biletele ori de câte ori doresc, inclusiv în ziua zborului, informează Financial Times.

Pasagerilor de la clasa business le vor fi oferite locuri premium, deşi Ryanair avertizează pe website-ul companiei că acest lucru se va întâmpla doar în limita locurilor disponibile. De asemenea, aceşti călători vor beneficia de întâietate la trecerea de controlul de securitate în anumite aeroporturi.

Biletele includ şi transportul unui bagaj de 20 de kilograme, serviciu pentru care pasagerii plătesc, în mod normal, 25 de lire sterline în plus.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RYANAIR,
CLASA BUSINESS,
/actualitate/strategia-ryanair-de-a-atrage-noi-clienti-introducerea-clasei-business-pentru-toate-zborurile-ce-pret-vor-avea-biletele-13152486
13152486
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.