Compania farmaceutică GSK anunţă că va pune punct stimulării medicilor

Autor: Oana Netbai Postat la 17 decembrie 2013 200 afişări

GSK anunţă o serie de modificări în ceea ce priveşte modul în care înteracţionează cu profesioniştii din domeniul sănătăţii şi va începe un proiect care va îmbunătăţi modul în care compania derulează activităţile de marketing şi vânzări.

Compania farmaceutică GSK anunţă că va pune punct stimulării medicilor

În 2014, GSK va recompensa angajaţii în funcţie de cunoştinţele lor specializate, de calitatea serviciilor pe care le livrează şi de performanţa pe care o înregistrează. Compania mai intenţionează să stopeze plăţile către profesioniştii din domeniul sănătăţii pentru angajamentele ca vorbitori şi pentru participarea acestora la conferinţe şi congrese medicale. Reprezentanţii GSK susţin că în 2014 mai vor să dezvolte canalele alternative de comunicare pentru livrarea de mesaje adecvate despre produse şi pentru a susţine educaţia medicală.

La nivel global, compania demarează un nou program de recompensare a forţei de vânzări, înlăturând complet obiectivele individuale de vânzări.

România a făcut deja un pas în acest sens: pe piaţa locală, GSK a eliminat target-urile individuale de vânzări la începutul anului 2013. În iunie, GSK România a anunţat că este în căutarea unui cumpărător pentru fabrica de medicamente din Braşov, pe care o va închide, în 2015, dacă nu va găsi un investitor.

CITEŞTE AICI cine sunt medicii din România care primesc milioane de euro de la companiile farmaceutice

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
profesionisti,
sanatate,
vanzari,
companie
/actualitate/compania-farmaceutica-gsk-anunta-ca-va-pune-punct-stimularii-medicilor-11783583
11783583
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.