Compania elveţiană de turism STA Travel intră în insolvenţă. Avocaţii de la Dentons oferă consiliere juridică filialei din România

Autor: Roxana Rosu Postat la 16 decembrie 2020 36 afişări

Compania elveţiană de turism STA Travel intră în insolvenţă. Avocaţii de la Dentons oferă consiliere juridică filialei din România

Firma de avocatură Dentons Bucureşti oferă consiliere juridică companiei de turism elveţiene STA Travel, specializată în oferte pentru studenţi şi tineri, în vederea completării procedurilor de insolvenţă ale operaţiunilor sale locale.

În România, STA Travel are două birouri care oferă exclusiv servicii de suport grupului. Echipa Dentons care consiliază STA Travel este alcătuită din Perry Zizzi (Managing Partner) şi Doru Postelnicu (Counsel).

„Actuala pandemie pune o presiune accentuată pe companiile de toate dimensiunile şi vom vedea în continuare afaceri care vor întâmpina dificultăţi. Avocaţii Dentons au o experienţă vastă în identificarea celor mai bune soluţii în situaţii de criză şi protejarea părţilor co-interesate chiar şi în cazul unui faliment”, a declarat Doru Postelnicu, Counsel, Dentons Bucureşti.

Fondată în 1979, filiala STA Travel Elveţia a depus cererea de insolvenţă în luna august a acestui an, invocând incertitudinea legată de comportamentul consumatorilor, restricţiile suplimentare şi măsurile de carantinare aplicate în contextul pandemiei. Compania de turism aparţine grupului Diethelm Keller Holdings cu sediul în Elveţia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
elvetia,
consiliere,
insolventa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.