Compania de investiţii a lui Warren Buffett, unul dintre cei mai mari investitori americani, a raportat un câştig de peste 25 de miliarde de dolari

Autor: Alexandru Nanu Postat la 07 noiembrie 2020 35 afişări

Compania de investiţii a lui Warren Buffett, unul dintre cei mai mari investitori americani, a raportat un câştig de peste 25 de miliarde de dolari

Berkshire Hathaway a raportat un câştig de peste 25 de miliarde de dolari în urma aprecierii portofoliului de acţiuni deţinut.

Warren Buffett, principalul acţionar al companiei de investiţii a efectuat răscumpărări de acţiuni de 9 miliarde de dolari, considerând că valoarea de piaţa a unei acţiuni este prea scăzută faţă de valoare potofoliului deţinut.

Warren Buffett este şi unul dintre cei mai mari acţionari ai Apple, o companie pe care a evitat-o acum un deceniu, dar acum este unul dintre cei mai mari susţinători ai acesteia.

Acţiuniile Berkshire Hathaway au crescut cu 20% în T3 depăşind creşterea de 8,5% înregistrată de indicele S&P 500.

Faţă de anul trecut, acţiunile au înregistrat în continuare o scădere de 7,6%

Berkshire Hathaway este controlată de doi miliardari octogenri, Warren Buffett şi Charles Munger, care nu arată niciun interes de a preda conducerea uneia dintre cele mai mari companii de investiţii din SUA.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.