Compania de Apă Arad investeşte 3 mil. euro în modernizarea staţiilor de epurare din localităţiile Arad, Lipova, Ineu şi Gurahonţ

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 21 noiembrie 2023 116 afişări

Compania de Apă Arad investeşte 3 mil. euro în modernizarea staţiilor de epurare din localităţiile Arad, Lipova, Ineu şi Gurahonţ

Compania de Apă Arad, operator regional de apă aflat sub autoritatea Consiliului Judeţean Arad, a demarat un proiect de investiţii de 3 mil. euro în vederea modernizării staţiilor de epurare din localităţiile Arad, Lipova, Ineu şi Gurahonţ.

’’Acest proiect reprezintă încă un pas în protejarea mediului, care la ora actuală reprezintă o provocare importantă pentru întreaga comunitate europeană, care a şi finanţat în cuantum de aproape 60% investiţiile generate. Adică peste 1,7 milioane de euro, din totalul de 3,093 milioane de euro, completarea venind din fonduri de stat şi din surse proprii’’, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, într-un comunicat de presă.

În ultimii şapte ani, Consiliul Judeţean Arad a realizat investiţii de aproximativ 475 milioane de lei, echivalentul a 100 de milioane de euro, care au fost făcute pentru extinderea reţelei de apă şi canalizare din judeţul Arad.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Arad,
apa,
companie de apa,
Arad,
Lipova,
Ineu,
Guranhot,
investitii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.