Compania de Aeroporturi are un nou director general: Gabriel Stoe

Postat la 01 februarie 2019 259 afişări

Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB) are un nou director general, de vineri, au informat reprezentanţii acesteia.

Compania de Aeroporturi are un nou director general: Gabriel Stoe

„Ca urmare a încetării mandatului interimar al directorului general, Consiliulul de Administraţie al CN Aeroporturi Bucureşti SA, în şedinţa de azi, 1 februarie 2019, l-a desemnat director general interimar pe domnul Gabriel Stoe”, au scris aceştia într-un anunţ.

Gabriel Stoe (45 de ani) este de profesie economist şi a ocupat anterior diverse funcţii, atât în cadrul CNAB (inclusiv pe cea de director financiar), cât şi la TAROM, unde a fost director general interimar şi director financiar. Acesta a mai deţinut funcţia de director interimar al CNAB.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
director general,
aeroport,
companie,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.