Compania care te plăteşte ca să renunţi o singură zi la smartphone, tabletă, TV sau alte ecrane. De ce face acest lucru şi ce condiţii trebuie să îndeplinească participanţii

Autor: Ioana Matei Postat la 20 martie 2021 5708 afişări

Compania care te plăteşte ca să renunţi o singură zi  la smartphone, tabletă, TV sau alte ecrane. De ce face acest lucru şi ce condiţii trebuie să îndeplinească participanţii

Lasă telefonul departe pentru o oră. Sau chiar mai bine, pentru 24 de ore şi ai putea să câştigi 2.400 $ doar făcând acest lucru.

Reviews.org, o companie care testează servicii şi produse pentru casă, a lansat o provocare de detoxifiere digitală, scrie CNN, care citează website-ul companiei.  Compania va plăti celor care acceptă provocarea şi sunt selectaţi după ce aplică pe platformă, peste 2.000 de dolari pentru a rezista o zi întreaga fără ecrane. „Dacă îţi doreşti să scapi de dispozitivele digitale pe caare le foloseşti pentru o zi şi ai nevoie să fii plătit pentru a face asta, este oportunitatea perfectă pentru tine”, au scris reprezentanţii companiei pe website-ul acesteia. 

Care sunt condiţiile de participare? Pentru a decide cine va participa la acest program compania are un chestionar de înscriere. „Cunoşti oare prea multe detalii despre cunoştinţele tale din social media?” este una dintre întrebările de acolo. 

Potrivit reprezentanţilor companiei, candidatul ideal este cel care este în mod clar pasionat de tehnologie şi deschis provocărilor. Chiar dacă pare uşor să renunţi la Instagram pentru o zi, provocarea presupune să fii puţin mai implicat de atât. Cei selecţionaţi pentru a participa la aacest program nu va trebui doar să promită că nu vor mai folosi telefoanele pentru o zi, ci şi televizoarele, consolele de gaming, computerele, ceasurile inteligente, cât şi dispozitivele inteligente ale casei. 

Cei implicaţi în acest program vor primi seifuri pentru a-şi depozita dispozitivele pentru 24 de ore precum şi un card Amazon în valoare de 200 de dolari pentru a asambla un kit de supravieţuire pentru perioada petrecută fără tehnologie. Acesta ar putea să includă o maşină de scris pentru a înlocui computerele, hârtie de scris pentru a înlocui mesajele şi acuarele şi pensule pentru a înlocui arta Selfie-urilor. Cei care vor duce provocarea la bun-sfârşit va trebui să facă o recenzie a perioadei petrecute astfel. Compania solicită aplicanţilor câteva informaţii personale despre motivele pentru care cred ei că sunt potriviţi pentru această provocare. Lista de aplicanţi este deschisă până la data de 26 martie şi câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina de YouTube a companiei.

Chiar dacă provocarea este una care ţi se potriveşte cu siguranţă şi ţie, din păcate pot aplica doar angajaţii din Statele Unite în prezent. Dar poate vă creaţi singuri propria provocare de acest timp – o detoxifiere digitală prinde bine oricui – iar recompensele pot veni şi sub alte forme decât cele financiare. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.