Compania care construieşte un oraş unde maşinile nu au voie să intre

Autor: Florin Casota Postat la 25 decembrie 2017 773 afişări

Vechile spaţii de lucru nu mai funcţionează pentru lumea modernă de azi. De aceea, tot mai multe companii îşi schimbă modul de lucru, dar şi spaţiile unde lucrează angajaţii

Microsoft plănuieşte să demoleze sediul din Redmond, Wash şi să-l transforme terenul de peste 200 de hectare într-un mini oraş unde maşinile nu au voie, scrie Fortune.com

Orăşelul va include 18 clădiri noi şi un acces îmbunătăţit al autobuzelor de transport public. Noul campus nu va avea locuri de parcare la suprafaţă, ci doar sub pământ.

Pentru ca transportul să fie mai rapid în cadrul campusului, compania va contrui un sistem de benzi de transport, precum cele găsite în aeroport, de aproape 2 km.

Cum era de aşteptat, noul sediu va conţine locuri de întâlnire pentru angajaţii, un atrium mare şi luminos, spaţii pentru lucrul colaborativ. Când totul va fi gata, campusul va avea 131 de clădiri şi spaţiu pentru 8000 de angajaţi.

Construcţia va începe în toamna anului 2018 şi s-ar termina în 5-7 ani. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.